2018

We zijn 2018 begonnen in Zwijndrecht op 24 jan. in De Lindonk ,een jaarlijks feest om daar op te treden gevolgd door De Lichtkring op 26 januari.

11 febr. was een bijzondere dag . In een bomvol theater Kunstmin in Dordrecht traden we nog 3 andere gezelschappen op tijdens een zondagmiddagconcert genaamd 'Passie voor muziek "Met bekende liedjes uit ons repertoire zong de zaal spontaan  mee. Een zeer geslaagd evenement voor ons. 15 febr stonden we traditionaal zoals elk jaar in het Multatulihuis in Spijkenisse. Een altijd even gezellige middag met hapje en drankje. 28 febr waren we te gast bij De Baron in de Gravenhorst in Dordrecht. Een echte meezingavond.

Maart begonnen we op 10 maart in Bolnes bij een door Hiatt georganiseerde zeemansavond. Een zeer succesvol evenement.16 maart was de jaarlijkse feestavond van de Societeit Swinhove in de" Brasserie De Heerlijkheid".Een bomvolle zaal en een groot feest zoals elk jaar.

Op 20 april stonden we in het Stadswiel in Dordrecht. Na enkele jaren afwezigheid weer een gezellige hernieuwing van onze optredens daar.22 april weer een van de geweldige optredens in Ter Reede in Vlissingen.Een bomvol atrium met een grootse sfeer.Traditiegetrouw zou je kunnen zeggen na 3 jaar op rij, op 26 april het Oranjeconcert in Oud Beijerland. Een zeer mooi gebeuren.

19 mei was een thuiswedstrijd in het vernieuwde Hart van Meerdervoort in Zwijndrecht. Een geweldig leuk publiek waarvan velen trouwe supporters van ons zijn.

7 juni traden we op in Crabbehoff .Zeer zomerse temperaturen maar wel gezellig.De haringdag in de Twee Bruggen op 21juni was weer bijzonder leuk. Ons laatste optreden in juni was op het Noordparkfestival in Zwijndrecht.Een mooie locatie met prachtig uitzicht op de rivier.Een zonovergoten dag maar ook een lekker verkoelend windje.Een minpunt was dat de geluidsinstallatie niet windbestendig was ,wat de geluidskwaliteit niet ten goede kwam.     

.